Apartament 313 GEA ECO Apartments

Apartament dwupoziomowy o powierzchni 55,60 m2 zlokalizowany w GEA ECO Apartments w Sianożętach.

Składa się z salonu z aneksem kuchennym, dwóch sypialni, łazienki oraz tarasu o powierzchni 12,56 m2.

Opis

Dwupoziomowy apartament w inwestycji GEA ECO Apartments, który wykańczaliśmy oraz wyposażaliśmy od stanu deweloperskiego.

Na początku do aranżacji wnętrza przygotowaliśmy projekt instalacji elektrycznej, której montaż również nadzorowaliśmy.

Projekt aranżacji dla tego lokalu powstał w stylu marynistycznym.

Salon

Przestrzeń ta została wypełniona wygodną sofą w kolorze beżu i ciekawym stolikiem kawowym.

Nad sofą umieściliśmy piękny, abstrakcyjny obraz z motywem morskim.

Obok sofy ustawiliśmy okrągły stół wraz z 4 krzesłami, a na ścianie zamontowaliśmy lamele w kolorze dębu.

Dopełnieniem tej przestrzeni są drobne elementy dekoracyjne.

Aneks kuchenny

Cała zabudowa kuchenna została wykonana na wymiar przez naszego stolarza.

Zdecydowaliśmy się na frezowane fronty MDF w kolorze białym ze złoto-białymi uchwytami, które nadają tej kuchni lekkości.

Dopełnieniem przestrzeni jest fartuch kuchenny z interesującym wzorem.

Aneks kuchenny został wyposażony w płytę indukcyjną, zmywarkę, lodówkę oraz w drobny sprzęt AGD.

Sypialnia

Zastosowaliśmy tutaj łóżko „małżeńskie” w kolorze ciemnego beżu.

Na ścianie za łóżkiem powiesiliśmy lustro w ramie shabby chic.

Przy łóżku postawiliśmy szafkę nocną wykonaną z płyty MDF w kolorze białym.

Sypialnia na antresoli

Przestrzeń została wypełniona łóżkiem „małżeńskim” w kolorze beżu.

Na ścianie za łóżkiem położyliśmy fototapetę z linii liberte wraz z tapicerowanymi panelami.

Dopełnieniem sypialni jest toaletka przy której powiesiliśmy okrągłe lustro w złotej ramie oraz błękitny fotel ze stolikiem, gdzie można usiąść i się zrelaksować.

Łazienka

Na ścianach położyliśmy płytki strukturalne w kolorze białym.

Przestrzeń została wypełniona szafką łazienkową z frezowanymi frontami MDF w kolorze białym ze złotymi uchwytami oraz kabiną prysznicową typu walk-in ze złotą armaturą.

Na ścianie nad umywalką powiesiliśmy duże lustro, które zostało wykonane na wymiar.

Co najbardziej się nam podoba

Połączenie morskich motywów z elementami drewna.

Takie wnętrza są świeże, lekkie i mają swój klimat.

Fartuch kuchenny również jest bardzo ahhh..

Tytuł

Przejdź do góry